Tur til skillegjerde, femte treff

Nå er det vårvinter og da blir reinen igjen samlet i reingjerde for skilling. Gjennom vinteren har storfamilien hatt reinen i samme gjerde, men på denne tiden av året skal reinen skilles og hver familie skal flytte med sin egen reinflokk. Vi drar med biler fra Alta til Kautokeino og derfra med scooter til skillegjerde. Det blir en overnatting i gamme ved gjerde. Vi møtes på Álttá Sámi Giellaguovddáš, Nøkkelstien 2, 11.02.23 kl 09.00. Påmeldingsfrist er 06.02.23. til tlf.nr 46667571 eller e-post prosjekt@alttasg.no

Det er begrenset med plass og bindende påmelding.

Når: 11.-12.02.23 (NB! Tidspunkt kan endres)

Hvor: Álttá Sámi Giellaguovddáš, Nøkkelstien 2

Ta med: Varme klær, mat, sovepose, liggunderlag

#samfunnsløftet #finnmarkseiendommen #Sparebank1

har støttet prosjektet.