Aktivitet

I forbindelse med samenes nasjonaldag den 6.februar og samisk uke i Alta, vil språksenteret synliggjøre komagband som er samlet fra alta-området. Vi gjør det med å vise frem mønstrene, og konkretisere dette gjennom perlearbeid dagen etter nasjonaldagen, den 7.februar.

Kom og lag komagband mønster med perler, så får du også se på alle innsamlede og publiserte komagbånd mønster fra alta-området. Dette passer for både voksen og barn, og perling er veldig fint å gjøre i samarbeid med barn.  Det er begrenset med plass, og bindende påmelding. Meld på til Sara Karen Elle på tlf.nr 93823648

Vi henger opp perlemønstrene, og har utstilling av de fredag 10.2 kl 17-18 og lørdag 11.2 kl 10-12 på språksenteret.

(etter det kan de som har lagd mønstrene ta de med seg hjem).

      

Sted: Nøkkelstien 2, Alta

Tid: 7.2.2023 dii 17-19