Duodjikurs og utgivelse av duodjiliste

Troms- og Finnmark fylkeskommune har ifjor støttet Alta Samiske Språksenter med midler til å utgi ordlista «Duodjiliste». Vi publiserer denne nå i forbindelse med duodjikurs. På kurset kan du lære å sy kaffepose, veske eller barnekomager. Dette kurset er for samisktalende eller de som holder på å lære seg samisk. Kurslærer er Inga Maret Elle som tidligere har holdt luhkkakurs for oss. Du kan bruke egne materialer, eller du kan kjøpe det fra språksenteret. Det koster 400 kr for utstyret.

Kurset er samarbeid med prosjektet “samas muinna” som er samlingsarena for samisktalende i Alta. Påmelding til kurset innen 6.2. til e-post adresse post@alttasg.no

Dersom du ikke vil delta på kurs, bare treffe andre samisktalende og kjøpe duodjiliste er det dropp-inn fredag 10.2 kl. 17-18 og lørdag 11.2 kl. 10-12. Daglig leder på språksenteret vil fortelle om duodjilista, og det er også mulig å kjøpe andre hefter som vi selger.

Sted: Nøkkelstien 2, Alta

Tid, kurs: 10.2.2023 kl. 17-21 og 11.2.2023 kl. 10-16

Dropp-inn tid: fredag kl. 17-18 og lørdag kl. 10-12

Utdrag av duodjiliste